Mencoba kehandalan internet explorer 8

Mencoba kehandalan internet explorer 8

14
7
SHARE

Kemarin sewaktu saya hendak posting di blog ini di warnet menggunakan windows live writer ternyata saya malah kesasar ke websitenya microsoft. Tapi gak apa-apa dengan kesasar itu saya bisa menemukan update terbaru dari internet explorer yaitu versi ke 8. Lho gimana ceritanya kok bisa kesasar? Begini ceritanya. Setelah menginstall Aplikasi Windows live installer untuk menjalankan windows live writer ternyata ada beberapa komponen windows yang minta di update “kalo gak 2 ya 3 komponen yang minta di update (sory lupa)”

Akhirnya saya klik aja salah satu link yang terdapat di jendela error itu. E………h gak tahunya menemukan informasi baru yang bisa disampaikan ke teman-teman sekalian yaitu update internet explorer versi ke 8 yang menurut microsoft sih. Faster, easier and saver than ever (what ever lah artinya “yang tahu silahkan comment” mau saya kasih terjemahannya takut salah. He2)

Bagi teman-teman yang mau download dan membuktikan kehandalan Internet Explorer 8 bisa download disini

Untuk Fitur-fiturnya mantep banget dech. diantaranya

Tabbed browsing
View multiple sites in a single browser window. Easily switch from one site to another through tabs at the top of the browser frame.

Quick Tabs
Easily select and navigate through open tabs by displaying thumbnails of them all in a single window.

Tab Groups
Tabs can be grouped and saved into logical categories, so you can open multiple tabs with a single click. A Tab Group can easily be set as the Home Page Group so the entire Tab Group opens every time Internet Explorer is launched.

Streamlined interface
A redesigned, streamlined interface maximizes the area of the screen that displays a webpage, so you see more of what you need, and less of what you don’t.

Advanced printing
Internet Explorer 7 automatically scales a webpage for printing, so the entire webpage fits on your printed page. Print options also include adjustable margins, customizable page layouts, removable headers and footers, and an option to print only selected text.

Instant Search box
Web searches using your favorite search provider can now be entered into a search box within the toolbar, eliminating the clutter of separate toolbars. You can easily choose a provider from the dropdown list or add more providers.

Favorites Center
Get quick and easy access to your Favorites, Tab Groups, Browsing History, and RSS Feed subscriptions. Your Favorites Center expands when needed, and can be anchored in place for even easier access.

RSS feeds
Internet Explorer 7 automatically detects RSS feeds on sites and illuminates an icon on the toolbar. A single click on the icon allows you to preview and subscribe to the RSS feed if you want—so you’re automatically notified as content is updated. Read RSS feeds directly in the browser, scan for important stories, and filter your view with search terms or site-specific categories.

Page zoom
Enlarge individual webpages, including both text and graphics, to either focus on specific content or to make content more accessible to those with vision limitations.

Itu semua yang terdapat dalam website aslinya. Kalo yang gak bisa Mengartikan bahasa diatas. Tunggu dulu ya saya mau cari kamus dulu. Nanti pasti tak terjemahin. Atau ada yang mau menterjemahkan?

7 COMMENTS

  1. weh….bang husnan tu nimbrung terus ya…..kapan blogmu lahir bang husnan???????
    Bang Hadi,…artinya Faster, easier and saver than ever itu apa yo??? DILARANG MEROKOK kali ya…Dulu waktu aku pas pelajaran bahasa Inggris ketiduran tuh… He…he….

  2. Bukan hanya cepetnya aja yang diliat, kalo masalah cepet sih Opera Jagonya
    tapi masalah compatibilitynya dengan script script web, activexnya, dan banyak wes pokoknya
    salaah satu buktinya aja waktu aku pake jooma cms, css untuk internet explorer 6 and 7 harus dibuatkan khusus, kalo nggak kacau men. Waktu aku pake proxy via hotspot sekolah banyak IE yang gak support, tapi waktu pake mozilla weh lancar abis, lagian banyak Mozilla Add on nya banyak. Pokoknya mozilla gak da matinya. cuma satu disayangkan MOZILLA GAK PUNYA YANG VERSI MOBILE KAYAK PUNYAKNYA OPERA

LEAVE A REPLY